Konsten att bli äldre – föreläsningar

Föreläsningen ”Konsten att bli äldre”

De senaste åren har jag hållit många föreläsningar i ämnet ”Konsten att bli äldre”. Jag har varit på olika platser i vårt avlånga land, besökt studieförbund, kyrkor, pensionärsföreningar och andra forum.
Sammantaget har föreläsningen mottagits med positiva förtecken – den som lyssnar kan alltid känna igen sig i något jag belyser.

Ofta talar vi om åldrandet som någonting negativt och svårt. Tiden som återstår börjar bli begränsad och vår vardag förändras. Vi kanske inte ska vara så rädda för den förändringen. Vi kan kanske hitta en öppenhet att möta det okända och kanske till och med bli nyfikna på den här fasen, ”den tredje åldern”, i våra liv?

Föreläsningen ”Konsten att bli äldre” är en tankeväckande och hoppfull föreläsning som utmanar vår syn på åldrandet.

”Med sitt lugn, sin närvaro och framför allt sin stora klokskap fångar Nanne Hessel den talrika publiken från första stund. Hon berättar om livets föränderlighet och de möjligheter detta innebär för oss alla. Med exempel ur sitt eget liv och andra källor spinner hon en väv som det inte går att värja sig emot. Jag vågar påstå att alla vi som hörde henne lämnade lokalen med en mycket positiv känsla.”

Olof Mellgren, Administratör Hälsodisken/Partille kommun

Kommande föreläsningar

För närvarande inga föreläsningar pga corona.

Föredragshållare

Nanne Hessel

Psykosyntesterapeut, handledare, författare, undervisande lärare och retreatledare.

0708-990 686
nanne@nannehessel.se

Ring eller mejla mig för fortsatt dialog om tid, plats och kostnad för föreläsningen.

Uppdragsgivare:

Sensus  i Göteborg, Borås och Götene, Svenska Kyrkan Götene, Hässleholmens kyrka, Hälsodisken, Studieförbundet Vuxenskola Mölndal och  Partille, Fässbergs Kyrka, Psykosyntesföreningen