Om/Kontakt

Om mig, Nanne Hessel

Jag har följt människor i svårigheter, möjligheter, glädje, sorg och utveckling. Under hela mitt verksamma liv har jag arbetat med människor och företag i olika förändrings och utvecklingsprocesser – individuellt – med par – och i grupp. Växt är ett ledord för mig och min styrka ligger i min förmåga till både empati och utmaning.

Jag är ceritifierad psykoterapeut ECP European Certification for Psychotherapy,
Imagoterapeut/parterapeut och utbildad psykosyntesterapeut.  Jag har även en medicine candidate. I över 30 år har jag arbetat i egen regi och jag har hållit många kurser, program och utbildningar i personlig utvecklig och ledarskap.

Jag har varit verksam rektor på PsykosyntesInstitutet I Göteborg mellan 2000 – 2008. Under senare år har jag varit gästföreläsare i Basel, Schweiz.

Jag är medlem i EAP European Assosiation for Psychotherapy och i Psykosyntesföreningen Sverige.

Telefon & e-post

0708-990 686
nanne@nannehessel.se

Adress & karta

Mellanrum, Johannebergsgatan 16 , 412 55 Göteborg

Klientröst

Jag har haft den stora förmånen att ha haft Nanne som lärare i flera av de psykosyntesutbildningar som jag deltagit i. Genom sin professionalism, gedigna kunskap och goda iakttagelseförmåga ger hon mig en stor trygghet vilket har bidragit till stora steg i min utveckling. Nanne ser behoven hos var och en och ger dem det de behöver, med mycket kärlek men också med en fasthet där så behövs. Hur hon bär sig åt? Ingen aning, fantastiskt är det i alla fall.

Thomas Carlsson, Fotograf