Om / kontakt

Om mig: Nanne Hessel

Nu har jag skrivit min första bok ”Konsten att bli äldre” som kommer ut våren 2021

Jag har följt människor genom sorg och svårigheter, sett dem växa och utvecklas i glädje. Under hela mitt verksamma liv har jag arbetat med människor och företag i olika förändrings och utvecklingsprocesser. Jag har mött dem individuellt, i par och i grupp. Personlig utveckling är alltid min utgångspunkt och min passion i mitt arbete har varit att se människor växa. Min styrka ligger i min förmåga både till empati och utmaning.

Jag är certifierad psykoterapeut, ECP European Certification for Psychotherapy. Jag är utbildad Imagoterapeut/parterapeut samt psykosyntesterapeut och har också en medicine kandidatexamen.

I över 30 år har jag arbetat som egen företagare och har hållit kurser, program och utbildningar i personlig utvecklig och ledarskap.

Jag har varit verksam rektor på PsykosyntesInstitutet i Göteborg under åren 2000 – 2008. Under senare år har jag varit gästföreläsare hos AEON i Basel Schweiz, på deras psykosyntesterapi utbildning.

Och nu har min bok Konsten att bli äldre kommit ut! Egentligen var det inte min tanke att skriva en bok, det finns ju så många böcker. Men jag insåg att jag hade något viktigt att förmedla efter all positiv återkoppling jag fått efter mina föredrag med samma titel.

Jag är medlem i EAP European Assosiation for Psychotherapy och i Psykosyntesföreningen Sverige.

Kontakt

 
Address

Föreningsgatan 16d

41127 Göteborg

 
Email
 
Telephone